Drama u HR: Pucao, pretio bombom, zatvorio se u stan

Izvor: B92, 12.Avg.2017, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u HR: Pucao, pretio bombom, zatvorio se u stan

Muškarac u mestu Šećerana kod Belog Manastira u Hrvatskoj zabarikadirao se u kuću nakon što je pucao na policiju, prenosi "Indeks".

Kako se navodi, policija je došla po prijavi o porodičnom nasilju, a počinitelj je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja te pretio da će aktivirati ručnu bombu.

On se nakon toga zatvorio u stan, a prilikom pucnjave niko nije povređen.

Članovi porodice koji stanuju na istoj adresi nalaze se na sigurnom, a na mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << događaja upućena je jednica policije Osijek i pregovaranje je u toku, saopštila je policija.

"Danas oko 16,01 sati dobijena je je dojava o porodičnom nasilju u mestu Šećerana. Dolaskom na mesto događaja počinitelj (1982.) je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja prema policijskim službenicima te pretio da će aktivirati ručnu bombu. Tom prilikom niko nije povređen, a nakon čega se sam zatvorio u stan", navodi se u saopštenju.

Kako "Indeks" saznaje, muškarac koji se zabarikadirao juče je bio uhapšen zbog kršenja javnog reda i mira.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Talačka kriza u Belom Manastiru: Muškarac pucao na policiju i prijeti bombom

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Avg.2017

BELI MANASTIR - Muškarac u Šećaranama kod Belog Manastira pucao je po policajcima koji su došli zbog dojave o porodičnom nasilju, zabarikadirao se u stanu, a prijetio je i da će aktivirati ručnu bombu...Danas oko 16 sati u Policijskoj postaji Beli Manastir zaprimljena je dojava o porodičnom nasilju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Drama u Hrvatskoj: Pucao na policiju, zatvorio se u stan i pretio bombom

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2017

Muškarac u mestu Šećerana kod Belog Manastira u Hrvatskoj zabarikadirao se u kuću nakon što je pucao na policiju, prenosi "Indeks"...Kako se navodi, policija je došla po prijavi o porodičnom nasilju, a počinitelj je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja te pretio da će aktivirati ručnu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.