Dovedite ga do ludila: O ovome mašta svaki muškarac

Izvor: Vesti-online.com, 24.Avg.2016, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dovedite ga do ludila: O ovome mašta svaki muškarac

Seks je igra koja može dovesti do vrhunca jedino ako je odigrate na pravi način. Ako mislite da ste svom partneru pružili baš sve što se seksa tiče, razmislite još jednom. Donosimo 5 skrivenih seksualnih želja o kojima sanja svaki muškarac

Iskoristite strast i zadovoljstvo koje osećate tokom seksa i upotrebite je na nešto siroviji, ali vrlo seksepilan način. Tragovi od noktiju na leđima muškarca kao i ugrizi dovešće ga ga do vrhunca, ali pripazite kako ne biste preterali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Većina muškaraca sanja o tome da njegova partnerka preuzme inicijativu i iznenadi ga seksom. Iznenađenje posle tuširanja, seks za dobro jutro uz oralno buđenje ili striptiz posle ručka neke su od ideja kojima nijedan muškarac ne može odoleti.

Muškarci obožavaju kada žena istražuje svoje telo. Tokom seksualnog odnosa dodirnite svoje grudi ili strastveno milujte svoje telo i kosu.

Ništa ne može nadmašiti strastvene uzdisaje koji opisuju vaš užitak u vođenju ljubavi. Pustite glas i pokažite mu šta osećate. Ako osetite potrebu izgovorite i nekoliko "prljavih" reči i opišite mu šta želite od njega.

Jezik može biti vrlo snažno oružje kojem muškarac nikako ne može da odoli. Poigrajte se nežnim poljupcima na predelu oko pupka, ušiju, prepona i testisa i dovedite ga do neslućenog vrhunca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.