Doris prizemljila avione, neverovatni snimci sletanja

Izvor: B92, 24.Feb.2017, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doris prizemljila avione, neverovatni snimci sletanja

Moskva, London -- Oluja Doris pravi velike probleme britanskim aerodromima, a na internetu su objavljeni snimci problema sa kojima se avioni suočavaju tokom sletanja.

Kako piše "Raša tudej", vetrovi dostižu brzinu i do 160 kilometara na čas u pojedinim mestima.

Jedna osoba poginula je zbog oluje. Žena iz Vulverhemptona u blizini Londona poginula je kada joj je na glavu pala cigla za vreme oluje.

U pojedinim mestima nema struje, a velikih problema ima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i u saobraćaju.

Otkazano je mnogo letova, avioni se bore da slete uz jak vetar. Mančesterski aerodrom je obustavio sva sletanja, a problema ima i na aerodromu Hitrou u Londonu.

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljuta "Doris" sprečava AVIONE DA POLETE

Izvor: Blic, 24.Feb.2017

Ljuta oluja "Doris" hara britanskim poluostrvom i pravi velike probleme avio saobraćaju zbog čega su mnogobrojni avioni prizemljeni, a internetom se šire snimci letelica koje sleću s velikim poteškoćama...Kako piše "Raša tudej", vetrovi dostižu brzinu i do 160 kilometara na čas u pojedinim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.