Dogovoreni projekti kulturne razmjene

Izvor: SandzakPress.net, 31.Okt.2014, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovoreni projekti kulturne razmjene

Novi Pazar – Na polju kulturne razmjene, novopazarski i Kulturni centar iz Novog Sada, realiziraće nekoliko projekata tokom 2015. godine. Predstavnici kulturnih institucija dva grada, na danšnjem sastanku u Novom Pazaru, konkretizovali su planove i najavili intenzivniju saradnju. Najavljujući značajne projekte na planu kulturne razmjene sa vojvođanskom prijestonicom, direktor, Husein Memić je istakao da novopazarski Kulturni centar uvijek sarađuje sa najboljima. Za mlade talente iz Novog >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Patara, kako ističe direktor Memić, to će biti prilika da svoj talenat pokažu u sredinama gdje se on na pravi način vrijednuje. ”Novi Sad je sigurno jedna od sredina gdje to može da bude pokazano na jednom većem nivou”, kazao je Memić. On je rekao da je osim Novog Sada postignut dogovor i sa Domom omladine Beograd, te da će mladi Novopazarci moći da budu viđeni u, kako je kazao, gradovima, prestonicama kulture. Prema riječima savetnice direktora Kulturnog centra iz Novog Sada, Sanje Mandarić, na prvom mjestu će biti muzička razmjena, a potom, kako ona ističe, sledi projekat iznenađenja, koji će naredne godine u martu, odmah posle Novosađana, moći da vidi i novopazarska publika. Kroz najavljne projekte kulturne razmjene, Novopazarci i Novosađani će naredne godine jedni drugima pokazati bogatstvo i ljepotu različitosti. (rtvnp)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Asfaltiran plato ispred džamije u Svojboru

Izvor: SandzakPress.net, 31.Okt.2014

Novi Pazar – Prašina, bare, blato, prljava obuća su od danas prošlost mještana u naselju Svojbor. Nakon izradnje mosta nastavljeni su radovi i danas je vreli asfalt prekrio makadam. Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović sa delegacijom obišao je ovo naselje u trenutku završnih radova....

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.