Izvor: Nezavisne Novine, 26.Apr.2011, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Nisam impresioniran sastankom u Karađorđevu

MRKONjIĆ GRAD - Predsjednik Republike Srpske /RS/ Milorad Dodik ocijenio je da se danas u Karađorđevu nije desilo ništa više od protokolarnog sastanka i da on njime nije posebno impresioniran.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo šta Dodik misli o sastanku u Karađorđevu

Izvor: Mondo, 26.Apr.2011

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da se danas u Karađorđevu nije desilo ništa više od protokolarnog sastanka i da on njime nije posebno impresioniran.

Nastavak na Mondo...

Dodik: Treba razgovarati o ekonomiji

Izvor: S media, 26.Apr.2011

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nije posebno impresioniran trilateralnim sastankom u Karađorđevu, ali je dodao da su takvi susreti dobri oblici komunikacije i da bi na njima razgovarati o ekonomiji. ..Ocenivši da sastanak najviših predstavnika Srbije, Turske i BiH nije bio...

Nastavak na S media...

Dodik nije impresioniran sastankom u Karađorđevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2011, 10:01

BANJALUKA -..Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nije posebno impresioniran trilateralnim sastankom u Karađorđevu, ali je dodao da su takvi susreti dobri oblici komunikacije i da bi na njima trebalo razgovarati o ekonomiji...Ocenivši da sastanak najviših predstavnika Srbije, Turske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Samit u Karađorđevu ništa posebno

Izvor: RTV Pink, 27.Apr.2011

Dodik: Nisam impresioniran sastankom u Karađorđevu. . . Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nije posebno impresioniran trilateralnim sastankom u Karađorđevu, ali je dodao da su takvi susreti dobri oblici komunikacije i da bi na njima trebalo razgovarati o ekonomiji.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.