Dobrota: Srbi ne razumiju kako funkcionira loto! (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jul.2015, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobrota: Srbi ne razumiju kako funkcionira loto! (VIDEO)

Nakon što se u sinoćnjem izvlačenju 59. kola lota u Srbiji peti broj kombinacije prvo pojavio na ekranu, a tek potom je kuglica s tim brojem izašla iz bubnja, predsjednik Skupštine Državne lutrije Srbije Vladimir Đukanović obrušio se na zagrebačku firmu Nirvana jer je smatra najodgovornijom za dosad neviđen propust u igrama na sreću.

Vlasnik Nirvane Arsen Dobrota odbacuje sve optužbe na račun svoje firme i softvera, kazavši kako softver koji koristi srpski loto uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nije izradila njegova firma.

Štaviše, Dobrota navodi kako već četiri godine vodi spor sa Državnom lutrijom Srbije jer mu nije plaćala usluge.

"Ljudi iz tamošnje lutrije su novi u tom poslu i uopće ne razumiju funkcioniranje lota, kao ni način na koji radi softver. Inače, softver koji trenutno koristi Državna lutrija Srbije uopće nije osmislila, instalirala i održavala moja tvrtka, a budući mi za ranije sklopljen posao nisu platili te sam bio primoran podnijeti tužbu, mišljenja sam kako se radi o pokušaju svaljivanja krivice na mene", ukratko je optužbe prokomentarisao Dobrota, dodavši kako je softver koji je ranije koristila tamošnja lutrija povukao upravo zbog neplaćanja.

Više javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je nalog policiji za istragom kako bi se saznalo ko je kriv za skandal u direktnom televizijskom prenosu na televiziji Prva.

(tportal.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.