Dobri geni ili plastične operacije: Gvinet Paltrou optužuju da je otišla pod nož!

Izvor: Blic, 25.Maj.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobri geni ili plastične operacije: Gvinet Paltrou optužuju da je otišla pod nož!

U 42. godini Gvinet Paltrou može da se pohvali mladolikim izgledom i licem skoro potpuno bez bora. Ipak, ako je verovati pojedinim stručnjacima, za to su zaslužne estetske intervencije.

Portal "Radar Online" razgovarao je sa dva plastična hirirga, i obojica tvrde da je ona nedavno otišla pod nož.

- Njeno lice izgleda mekše i mlađe nego ikada. Njene usne deluju punije, a bore glatke, verovatno zahvaljujući botoksu - rekao je jedan stručnjak, dok je drugi dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da smatra da je glumica uvećala i obraze.

Izgleda da su ove spekulacije podstakle Gvinet da pokaže svoju prirodnu lepotu. Ona je na Instagramu objavila fotografiju, na kojoj pozira bez šminke, u društvu koleginica Demi Mur i Amber Valete, kao i modne fotografkinje i TV voditeljke Amande de Kadenet.

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on May 24, 2015 at 3:48pm PDT

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šuška se: Gvinet Paltrou otišla pod nož?

Izvor: Scandal.rs, 25.Maj.2015

U 42. godini Gvinet Paltrou može da se pohvali mladolikim izgledom i licem skoro potpuno bez bora. Ipak, ako je verovati pojedinim stručnjacima, za to su zaslužne estetske intervencije...Portal Radar Online razgovarao je sa dva plastična hirirga, i obojica tvrde da je ona nedavno otišla pod nož...“Njeno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.