Do sad neobjavljena slika: Evo sa kim se na inauguraciji fotografisala Tamara Vučić (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do sad neobjavljena slika: Evo sa kim se na inauguraciji fotografisala Tamara Vučić (FOTO)

Pogledajte o kome je reč

Na inauguraciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića među mnogobrojnim zvanicama prisustvovali su i prestolonaslednik Aleksandar Drugi Krađorđević i Katarina Karađorđević. Nakon svečanosti na svom Fejsbuk profilu prestolonaslednik je posatavio fotografije sa inauguraciji.

Pored fotogradije sa patrijarhom Irinejom i Anom Brnabić koju možete pogledati klikom ovde, prestolonaslednik se kako dolikuje fotografisao i sa predsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučićem.

Pored te dve fotografije, Aleksandar Karađorđević je postavio sliku svoje supruge Katarine koja se na inauguraciji fotografisala sa prvom damom Tamarom Vučić.

Podsetimo, inauguracija predsednika Srbije održana je u petak naveče, a na svečanosti je prisustvovalo oko 5.000 zvanica. A sve o tome čitajte KLIKOM OVDE!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.