Izvor: Blic, 23.Okt.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Đurologija" ponovo u Srbiji

"Đurologija", autorski hit Branka Đurića - Đure, trenutno je najgledanija predstava u celom regionu, a i šire.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ''Top lista nadrealista'' i ''Audicija'' , ''Đurologija'' donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja šoua izvlači ono najbolje iz svakog gledaoca i izaziva salve osmeha na licima.

Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svojevrsni (anti) stendap šou, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmejava, ali i nervira u današnjem životu.

- Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem... Na sceni demistifikujem i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentriše - kaže Đuro.

Pročitajte još:

Sve one koji dosada nisu uspeli doći kod Đure po svoju dozu smeha, ali i one koje ga žele videti opet, obaveštavamo da će popularni Sarajlija s ljubljanskom adresom nasmijavati publiku u Srpskom Narodnom Pozorištu 26. Oktobra, u Domu Sindikata gde igra već 13.put 27.Oktobra, Kragujevčani će premijerno videti Đuru 28.10. u Dečijem pozorištu.

Predstava će biti premijerno izvedena u smederevskom Kulturnom centru 29.10, a 30.10 Pančevci će zbog velikog interesovanja po drugi put uživati u Đurinim "čarolijama" 30.10. u Domu Vojske.

Naime, ''Đurologiju'' je u poslednjih 12 meseci meseci pogledalo preko 80 000 ljudi, uključujući zemlje regije, Australiju, Kanadu, SAD i Skandinaviju. U svim gradovima i mestima u kojima je igrala, ''Đurologija'' je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.