Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Avg.2017, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Braćo iz Španije srpski narod je uz vas

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đordević upisao se danas u Knjigu žalosti u ambasadi Španije povodom terorističkih napada koji su se dogodili u toj zemlji.

On je ocenio da se teroristički napadi ne tiču samo Španije i da jedino ujedinjene države mogu da se izbore sa terorizmom.

"Ujedinjeni jedino možemo da se izborimo sa današnjim zlom. Srbija stoji rame uz rame sa Španijom u bolu, ali i u borbi protiv terorizma. Braćo iz Španije, srpski narod je uz vas", naveo je Đorđević.

U terorističkim napadima u Barseloni i odmaralištu Kambrils poginulo je 15 osoba.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Đorđević: Država pokušava da reši problem radnika Goše

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Avg.2017, 14:07

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je da danas nije razgovarao sa radnicima Goše koji su protestovali ispred Vlade Srbije jer je ta fabrika u privatnom vlasništvu, ali je istakao da država pokušava da reši njihov problem na najbolji način..."Vlada...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.