Đorđe Ivanov u Srbiji, sastao se sa Nikolićem

Izvor: Mondo, 31.Okt.2014, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđe Ivanov u Srbiji, sastao se sa Nikolićem

Predsednik Republike Makedonije Đorđe Ivanov počeo je danas zvaničnu posetu Srbiji, u koju je doputovao na poziv predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića.

Foto: Tanjug, Zoran Žestić

Predsednik Ivanov, kome je priređen svečani doček ispred Palate "Srbija", počeo je razgovor sa predsednikom Nikolićem, nakon čega će, kako je najavljeno, uslediti razgovori delegacija Srbije i Makedonije.

Predsednik Makedonije će danas, takođe, položiti venac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na Spomenik neznanom junaku na Avali.

Poseta se organizuje u duhu dobrosusedstva, prijateljstva i bliskih veza dva naroda, saopštila je Služba predsednika Srbije za saradnju s medijima.

Politički dijalog Srbije i Makedonije je u poslednje dve godine intenziviran, produbljen i kvalitativno unapređen posetama i susretima na najvišem nivou, navedeno je u saopštenju.

Predsednik Srbije boravio je u zvaničnoj poseti Makedoniji, u oktobru 2012. godine.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.