Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2016, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dječak greškom izbo druga, mislio da je klovn

BERLIN - Njemačka policija saopštila je da je pokušaj jednog tinejdžera da zastraši grupu mladih ljudi noseći masku klovna i čekić na ulici u Berlinu krenuo po zlu, jer ga je drugi dječak povrijedio nožem.

Policija je saopštila da je 14-godišnjak izvukao nož i izbo klovna za koga se ispostavilo da je njegov 16-godišnji drug.

On mu je ukazao prvu pomoć dok nije došlo vozilo Hitne pomoći.

Stariji tinejdžer je prebačen u bolnicu, dok je 14-godišnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vraćen roditeljima.

Mediji u Evropi i SAD javljaju o različitim incidentima, od kojih su neki potvrđeni a neki ne, sa ljudima obučenim u kostime klovna ili se ponašaju na uznemirujući način.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.