Đavolovi učenici

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2015, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đavolovi učenici

Grobari Srbije, Topalovići naših dana, kradljivci korišćenih mrtvačkih sanduka, diploma i budućnosti države, sve više se razilaze sa mozgom i moralom.

Telo im odbacuje glavu.

Neki ludak Serđo Kanavero nudi im rešenje: presađivanje glave. Kaže sumanuti naučnik da će to moći da odradi već za godinu-dve (zvuči poznato) i nimalo se ne sekira što su neki, isto ludi kao i on, još sedamdesetih godina prošlog veka to pokušali sa majmunom, ali je jadno živinče >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << manjkalo već posle devet dana.

Razlog: nikako nisu mogli da povežu kičmenu moždinu sa mozgom. Majmunče je vegetiralo, nepokretno, a onda se ugasilo samo od sebe.

Telo je odbacilo glavu, baš kao i u slučaju naših ministara na čelu sa PM (nije ono što mislite, već - PRVI MINISTAR), pa im je - gle! - u pomoć priskočio Toni Bler, stručnjak za sečenje glava. Tu veštinu je savladao, sad je prešao na presađivanje, a to, kažu, najbolje uspeva sa praznim tintarama.

Beogradska vlada je, takoreći, raj za eksperimente đavoljeg genetičara iz Londona: ni kičme, ni mozga, tabula raza, uzmeš skalpel i majstorišeš. Dok Zorana otpije gutljaj kafice, a već na ramenima Vođina glava. Tasovčev veseli čuperak ukrasi telo ministra policije. Sertić i Vujović takođe zamenili glave, ali to ne primete ni jedan ni drugi.

A sve to o šeikovom trošku. Šeik čovek veseljak, više voli šalu nego da nađe bušotinu na Savi: gleda kako njegova beogradska dečurlija đoraju glave ko sličice za Svetsko prvenstvo, svakom se tuđa čini lepšom i pametnijom. Trese se od smeha, pa mu smešno i što su ga prozvali Zajeb, umesto Zajed.

Jadna li si, Srbijo, svašta si preko čvornovate glave preturila, ali ovakvog ljudskog taloga koji ti o sudbini odlučuje - dosad nisi videla. Čak je i nesrećni Nedić u najcrnjim danima okupacije smogao snage da moćnoj švapskoj sili bar ponešto odbije.

Ovi za Boga ne znaju, obraza nemaju, naroda se ne boje. Gaze preko leševa, prevrću kosti poginulih od milosrdnih Blerovih monstruma, smeju se u lice svakoj žrtvi, svakoj majci koja je ostala bez deteta, svakom detetu koje je zapištalo za majkom.

"Dosta prošlosti, okrenimo se zapadnim prijateljima koji vide da Srbija ide napred!" - histerišu njihovi debelo plaćeni komentatori dok pokušavaju da od đavola naprave anđela i da uspomenu na svaku nevinu glavu zakopaju hiljadama metara pod zemlju.

Ima li boljeg profesora laži od dragog nam Tonija? Za režim koji na lažima počiva i lažima se hrani nema boljeg izbora. I nije Toni kriv, on samo voli pare. Mora da je i sam pao na guzicu kad su ga za konsiljerea pozvali baš oni koje je u krvi kupao i u crno zavijao.

Čemu li se mračna beogradska klika nada? Nekom novom, velikom ratu, pa da se narod o svom jadu zabavi, kao onomad kad smo Slobi sve opraštali slušajući zlikovačke baljezgarije Džejmija Šeja, pomenutog Blera, i tutnjavu eksplozija?

Zar zaista razularena bulumenta veruje da će se njihove bezočne laži primiti u srpskim glavama? Da će nam promeniti zatucanu srpsku svest, okrenuti nas u susret dželatima i ubediti kako nijedna naša jama nije vredna ni pet minuta njihove štetočinske vlasti?

Da li ste nekad imali nesreću da kročite u ludnicu, da vidite gomilu nesrećnika koji tumaraju svaki za sebe, govore sami sebi i nekim nevidljivim oko sebe, a vi usred tog užasa očajnički gledate kroz gvozdene rešetke i čekate da se poseta završi?

Dodajte na tu scenu i potpuno poludelog upravnika, neprozirne roletne na prozorima, gomilu govana po svim ćoškovima i eto vam slike današnje Srbije.

Bože, reaguj dok nije kasno! Jer, ovi su rešili da vlast brane do poslednjeg živog i mrtvog Srbina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.