Đaci Osnovne škole Veljko Đuričinu poseti Danasu

Izvor: Danas, 04.Okt.2015, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci Osnovne škole "Veljko Đuričin"u poseti Danasu

Učenici Osnovne škole "Veljko Đuričin" iz Jarkovca posetili su juče Danas i upoznali su se radom naše redakcije. Osnovna škola u Jarkovcu osnovana je još 1772. godine, a danas je jedna od najbolje organizovanih i opremljenih škola u Banatu.

Opština Sečanj spada u nerazvijene, sam Jarkovac je još siromašniji, đacima je ekskurziju platio njen bivši učenik Aleksandar Đorđevićkoji trenutno živi i radi u Australiji.

Pod vođstvom direktora škole Ljubomira >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Krašana i nastavnika Milene Vitomirov i Ljubomira Papića učenici su juče osim posete našoj redakciji bili na Avali, obišli su Hram Svetog Save, Kalimegdan, Zoološki vrt,... U planu je bila i poseta utakmici Partizan - Čukarički ali je na žalost mališana mečje odložen za ponedeljak.

Učenici, kao i nastavno osoblje škole, dugo će pamtiti ovu eksurrziju, kao i posetu Danasu, a u znak zahvalnosti direktor OŠ "Veljko Đuričin", Ljubomir Krišan pklinoio je sliku koju je primio je naš urednik Dragoljub Petrović.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.