Izvor: Blic, 31.Maj.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dizni pomera granice: Da li je ovo prvi lezbijski par u animiranom filmu?

Jedan od najpoznatijih Piksarovih crtaća "U potrazi za Nemom" u svom najnovijem nastavku "U potrazi za Dori" izgleda da pomera granice i bori se protiv predrasuda o seksualnoj orjentaciji, ako je suditi po sceni iz trejlera za ovaj animirani film.

U sceni u kojoj u dečjim kolicima vidimo hobotnicu koja je na kvarno zamenila bebu u kolicima, primećujemo da par koji gura golica čine dve ženske osobe.

That new #FindingDory trailer released this morning? I think that's >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << the first lesbian couple in a @DisneyPixar film. pic.twitter.com/S1wwJEOeWT

Ipak, fanovi će morati da sačekaju premijeru Diznijevog filma da bi se uverili u tačnost ovog nagađanja, pošto je scena u trejleru kratka i ne može sa sigurnošću da se potvrdi ova pretpostavka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Da li je ovo prvi lezbijski par u crtaću? (VIDEO)

Izvor: B92, 31.Maj.2016

Jedan od najpoznatijih Piksarovih crtaća "U potrazi za Nemom" u svom najnovijem nastavku "U potrazi za Dori" izgleda da pomera granice i bori se protiv predrasuda o seksualnoj orjentaciji, ako je suditi po sceni iz trejlera za ovaj animirani film...U sceni u kojoj u dečjim kolicima vidimo hobotnicu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.