Dirty Loops svirali na kiši

Izvor: Blic, 28.Jul.2014, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dirty Loops" svirali na kiši

Poslednje veče festivala "Musicology" proteklo je u znaku dobre svirke "Dirty Loops" benda, Vasila Hadžimanova, kiše i sjajne publike koju ništa nije sprečilo da se provodi.

Šćućureni ljudi ispod suncobarana, "kupajući" noge u vodi koja je od šuta dobila crvenu boju, uprkos jakoj kiši nisu napuštali prostor ispred bine. Dok je zaštićen vip deo bio pun.

Pre svirke "Dirty Loops" grupe za odličnu atmosferu na kiši pobrinuo se Vasil Hadžimanov sa bendom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Ponosan sam na vas! Nikada mi se ovo nije dogodilo, ali ste super - rekao je muzičar.

Posle njih, binu su zauzeli "Dirty Loops". Posle manjih tehničkih problema, bend je zasvirao, a ovacije koje su dobili od obožavatelja pobedile su utisak dosadne kiše. "Dolazimo ponovo za 4,5 meseci! Da ponovo sve, koncert će najverovatnije biti besplatan", rekli su iz benda na opšte oduševljenje.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.