Dijaspora na Horgošu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Avg.2015, 05:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijaspora na Horgošu

Novi talas srpskih građana iz dijaspore, ali i turista iz Zapadne Evrope, stigao je do srpsko-mađarske granice, pa su juče zabeležene velike gužve na ulasku u otadžbinu, ali velika čekanja, čak i veća, zabeležena su i na izlasku iz naše zemlje, a sa jedne i druge strane granice formirale su se nepregledne kolone vozila, rečeno je "Vestima" u Auto-moto savezu Srbije.

Gužve će, kako se očekuje, potrajati nekoliko dana.

Tanja Jovanović, iz Auto-moto saveza >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Srbije, rekla nam je da su zadržavanja na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj bila oko dva sata, dok se na ulaz u Srbiju čekalo sat i po.

Što se mađarske strane tiče, podaci njihove policije govore da se na izlaz iz Mađarske čekalo tri sata, a na ulaz u ovu zemlju dva sata.

Mađarska policija je u međuvremenu saopštila da će na 173. kilometru auto-puta početi sa preusmeravanjem saobraćaja ka graničnom prelazu Tompa - Kelebija.

Vozačima se savetuje da koriste ostale prelaze sa Srbijom.

Na prelazu Bački Vinogradi, na ulaz u Srbiju se čekalo više od sat vremena, dok na ostalim prelazima između Srbije i Mađarske nije bilo dužih zadržavanja.

Prema podacima Uprave granične policije, na prelazu Gostun, na izlazu iz Srbije, čekalo se do sat i 40 minuta, a na Špiljanima oko 45 minuta. Na Batrovcima se na izlazu iz Srbije čekalo više od sat vremena, dok se na ulazu čekalo oko dva sata.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.