Devojka iz Srbije prijavila se na oglas u inostranstvu: Čekao je posao iz snova, ali je jedan mali detalj promenio sve

Izvor: B92, 29.Nov.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka iz Srbije prijavila se na oglas u inostranstvu: "Čekao" je posao iz snova, ali je jedan "mali" detalj promenio sve

Traženje posla je naporan “posao“, ali naći željeni posao je još napornije.

Iako najveći deo naših građana je nezadovoljno uslovima koje nude domaće i strane firme kod nas, u želji za što boljim poslom i uslovima života pokušavaju da svoju sreću pronađu na nekom lepšem mestu.

U potrazi za svojom srećom je krenula i Milka Radović, kada je nakon “agonije traženja posla“ odlučila da se prijavi i na oglase u inostranstvu.

Kada je ispunila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve potrebne administrativne uslove aplicirala je na razna mesta, a onda joj je stigao odgovor od jedne firme.

“Ovo je ugovor iz snova! Da li je realno dobiti ovakav posao bez po muke?”, piše u svom blogu Milka.

Međutim, iako je izgledalo da je čeka posao iz snova istina je bila drugačija.

Šta se zapravo dogodilo pričitajte ovde, na Milkinom blogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.