Desetak centimetara snijega u Novoj Varoši

Izvor: SandzakPress.net, 05.Mar.2015, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desetak centimetara snijega u Novoj Varoši

Nova Varoš – Najavljene sniježne padavine donele su Novoj Varoši desetak centimetara novog snijega, ali za sada nema većih problema kad su u pitanju prohodnost saobraćajnica i snabdijevanje električnom energijom. Bez struje jutros je jedino područje Bijele Rijeke gdje je tokom noći iz sistema ispao lokalni dalekovod. Struje nema stotinak domaćinstava, ali su ekipe Elektrodistribucije na terenu i očekuje se otklanjanje kvarova. Posle sinoćne zabrane kretanja šlepera, oni su tokom prepodneva >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << ponovo uključeni u saobraćaj na magistralnom pravcu Bistrica – Nova Varoš. Saobraćaj se odvija normalno, ali se preporučuje dodatan oprez. “Ako ne bude više padavina, čistićemo samo lokalne puteve prvog reda, one koji vode do centara mesnih zajednica”, rekao je novinarima direktor Direkcije za izgradnju u Novoj Varoši Miroljub Šaponjić. “Tokom januara i februara smo potrošili gotovo sva sredstva namijenjena čišćenju snijega, pa sa zebnjom očekujemo naredne dane”, dodao je on. Sneg pada i u Prijepolju i Priboju, ali se za sada to ne odražava na funkcionisanje vitalnih službi i prohodnost puteva. (radiostoplus)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Na Zlataru veje sneg

Izvor: Blic, 05.Mar.2015

NOVA VAROŠ – U Novovaroškom kraju od sinoć je palo novih desetak centimetara snega. Mećava koja još uvek traje nije na sreću donela veće nevolje meštanima. Problema sa isporukom električne energije ima jedino na području Bele Reke na padinama Murtenice...- Dalekovod je sinoć ispao iz sistema,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.