Demolirana kuća člana pregovaračkog tima AKS

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Dec.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demolirana kuća člana pregovaračkog tima AKS

Advokatska komora Vojvodine (AKV) saopštila je danas da su nepoznata lica prošle noći u velikoj meri demolirala kuću advokata Tanje Arsić, koja je član pregovaračkog tima Advoktske komore Srbije (AKS) sa Ministarstvom pravde oko zahteva advokature.

Razbijena su prilazna staza, terasa, solarni paneli, prozori i drugo na kući Arsićeve u mestu Gložan nedaleko od Novog Sada, a o incidentu je obaveštena policija, navodi se u saopštenju.

AKV u saopštenju zaključuje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da se radi o "obesti, a ne pljački i razbojništvu" jer kuća nije obijena, niti je iz kuće bilo šta odneto.

"U svetlu pregovora sa Ministarstvom pravde koji su u toku, AKV izražava ozbiljnu zabrinutost zbog tog događaja i očekuje brzu i adekvatnu reakciju nadležnih organa", navodi se u saopštenju.

Pregovori stručnih timova Ministarstva pravde i AKS juče su prekinuti, ali bi trebalo da se nastave u utorak. Za sutra je planirano održavanje Skupštine AKS na kojoj će se odlučuvati o nastavku protesta advoakta, koji traje od 17. septembra u celoj Srbiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demolirana kuća člana pregovaračkog tima Advokatska komora Vojvodine

Izvor: Blic, 21.Dec.2014

Advokatska komora Vojvodine (AKV) saopštila je danas da su nepoznata lica prošle noći u velikoj meri demolirala kuću advokata Tanje Arsić, koja je član pregovaračkog tima Advoktske komore Srbije (AKS) sa Ministarstvom pravde oko zahteva advokature...Razbijena su prilazna staza, terasa, solarni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.