Demoliran auto Aleksandre Jerkov

Izvor: B92, 23.Apr.2014, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demoliran auto Aleksandre Jerkov

Novi Sad -- Novosadski odbor Demokratske stranke saopštio je da je automobil funkcionerke te stranke Aleksandre Jerkov demoliran u sred dana, u mirnom delu Novog Sada.

Novosadske demokrate navele su da najoštrije osuđuju "vandalski čin demoliranja automobila" Aleksandre Jerkov ispred zgrade u kojoj živi.

U saopštenju se dodaje da je DS mesecima upozoravala na atmosferu progona, linča i mržnje koju Srpska napredna stranka promoviše, kao i da je automobil Aleksandre Jerkov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << demoliran “baš na dan kada je predsednica Skupštine Srbije postala Maja Gojković, zastupnica ideje o zatiranju semena članova Demokratske stranke i najveća štetočina budžeta Grada Novog Sada u njegovoj dugoj istoriji“.

Navodi se i da će DS se obratiti međunarodnim institucijama kako bi zaštitila živote i porodice svojih članova.

“Apelujemo na nadležne institucije da hitno preduzmu sve mere kako bi se pozivi na linč i politički progon zaustavili pre nego što neko strada“, poručuje se u saopštenju novosadskog odbora DS-a.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demoliran auto Aleksandre Jerkov

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Apr.2014

Demokratska stranka saopštila je da je automobil funkcionerke te stranke Aleksandre Jerkov demoliran u sred dana, u mirnom delu Novog Sada.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.