Dečak (16) HEROJ pokušao da spasi selo, pa doživeo JAK STRUJNI UDAR! Lekari SE BORE za njegov život

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2017, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak (16) HEROJ pokušao da spasi selo, pa doživeo JAK STRUJNI UDAR! Lekari SE BORE za njegov život

Struja ga bacila u nesvest

Šestnaestogodišnji dečak iz sela Negotino, kod Gostivara, na zapadu Makedonije, doživeo je jak strujni udar kada je hteo da zatvori metalna vrata od 110-kilovatne trafostanice koja se nalazi na izlazu iz sela. Struja ga je bacila u nesvest, a lekari skopske klinike sada se bore za njegov život.

– Dečak je sa još dve osobe prolazio pored trafostanice. Primetio je da su metalna vrata na njoj otvorena, a iznutra se čulo jako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zujanje. Da ne bi slučajno neko nastradao, on je prišao i sa obe ruke pokušao da zatvori vrata.

Međutim, čim ih je dodirnuo doživeo je jak strujni udar i pao u nesvest, nakon čega je prebačen u bolnicu u Gostivar, a odande na Kliniku u Skoplje, izjavio je portparol SUP Tetovo Marjan Josifovski.

Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti ove nesvakidašnje nesreće, a lekari u Skoplju se bore za život dečaka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.