Daniel Kajmakoski: Još uvek nisam dobio ni auto ni novac

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daniel Kajmakoski: Još uvek nisam dobio ni auto ni novac

Pobednik "X Faktora" Daniel Kajmakoski mesec dana po završetku takmičenja i dalje čeka svoju nagradu.

Tokom prenosa finala iz Kombank arene, voditeljka Ana Mihajlovski je saopštila da će Kajmakoskom novac biti uplaćen “za tri dana na račun” i da će automobil dobiti nakon nekoliko dana. Međutim, od toga, bar za sada, nema ništa.

- Najbolje bi bilo da pozovete produkciju i njih zamolite za komentar. Istina je da nisam još ništa dobio, ni pare, ni auto. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zaista ne znam koji su razlozi i kad će se to dogoditi. – kaže za Telegraf pevač koji se nedavno preselio u Beograd.

Kajmakoski je za ovaj portal potvrdio da radi na pesmama za novi album, ali isto tako , istakao je kako nije siguran kada će on ugledati svetlost dana.

- Što se albuma tiče, počeli smo s radom, probao sam neke pesme, ali vam ne mogu reći kad će biti objavljen- kaže pobednik "X Faktora".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

A zadužio se 200 evra! Daniel Kajmakoski: Još čekam da mi isplate nagradu

Izvor: Svet, 25.Apr.2014, 10:08

Pobednik “X Faktora” Daniel Kajmakoski mesec dana po završetku takmičenja i dalje čeka svoju nagradu. Tokom prenosa finala iz Kombank arene, voditeljka Ana Mihajlovski je saopštila da će Kajmakoskom novac biti uplaćen “za tri dana na račun” i da će automobil dobiti nakon nekoliko dana....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.