Danas vrlo toplo, popodne kiša na sjeveru

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2015, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas vrlo toplo, popodne kiša na sjeveru

BIJELJINA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno sunčano i vrlo toplo vrijeme, dok se kasnije popodne i uveče na sjeveru očekuje kiša i pljuskovi sa grmljavinom.

Jutarnja temperatura od 13 do 18, a najviša dnevna od 27 do 33, na istoku i do 35 stepena Celzijusova, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Jutro je pretežno vedro i ugodno toplo, tokom dana biće vrlo toplo vrijeme uz temperaturu znatno iznad prosjeka za početak >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << maja.

Kasnije popodne na sjeverozapadu i sjeveru dolazi do postepenog razvoja oblaka, koji će donijeti povremene pljuskove sa grljavinom.

Uveče i tokom noći kiša jača, a ponegdje će biti i lokalnih nepogoda uz obilnije padavine, grmljavinu i pojavu grada.

Sutra ujutru kiša će se širiti ka centralnim predjelima i istoku.

Vjetar slab i promjenljiv, popodne i uveče umjeren sjeverozapadni, a pri pljuskovima povremeno pojačan.

Temperatura u 7.00 časova: Sokolac 10, Bileća 12, Han Pijesak i Čemerno 14, Prijedor 15, Banjaluka i Novi Grad 16, Mrkonjić Grad 17, Bijeljina, Doboj i Trebinje 18 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.