Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2017, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano i toplo

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine, sa najvišom temperaturom vazduha od od 13 do 18 stepeni Celzijusovih, a ponegdje u sjevernim krajevima i stepen-dva više.

Krajem dana očekuje se naoblačenje sa sjeverozapada, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab slab i promjenljiv, tokom dana južni i jugozapadni.

Jutros je vedro i hladno, a samo ponegdje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na istoku i sjeveroistoku ima magle i umjerene oblačnosti, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 7.00 časova: Sokolac minus pet stepeni, Foča minus četiri, Istočno Sarajevo, Rudo, Gacko, Bugojno i Drvar minus tri, Bileća, Han Pijesak, Kotor Varoš, Jajce, Livno i Zenica minus dva, Bjelašnica i Višegrad minus jedan, Prijedor, Srbac, Sarajevo i Tuzla nula, Novi Grad, Banjaluka i Mrkonjić Grad jedan, Doboj dva, Zvornik tri, Bijeljina četiri, Mostar i Trebinje pet stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.