Danas sunčano i toplije, do 28 stepeni

Izvor: B92, 13.Sep.2015, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano i toplije, do 28 stepeni

U Srbiji će danas, posle jutarnje magle po kotlinama, biti pretežno sunčano i još toplije.

Samo će u Timočkoj Krajini biti umereno oblačno, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata povremeno i jak, jugoistočni i istočni. Jutarnja temperatura kretaće se od 8 do 14, najviša dnevna od 24 do 28 stepeni.

U Beogradu će, posle jutarnje magle, biti pretežno sunčano. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jutarnja temperatura kretaće se oko 14 a najviša dnevna oko 27 stepeni.

U Srbiji će je u ponedeljak biti pretežno sunčano i osetno toplije. Samo je u utorak uz prolazno naoblačenje na severu i zapadu moguća kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak s grmljavinom. Maksimalna temperatura do subote u većini mesta kretaće se od 30 do 34 stepena. Krajem naredne nedelje očekuje se osveženje uz retku pojavu kiše ili pljuska, prvo u severnim i zapadnim krajevima.

U Beogradu će naredne nedelje biti pretežno sunčano i osetno toplije. Maksimalna temperatura do subote kretaće se od 30 do 34 stepena. Krajem nedelje predviđa se osveženje uz mogućnost kratkotrajne kiše ili pljuska.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas pretežno sunčano i još toplije

Izvor: Akter, 13.Sep.2015

U Srbiji će danas, posle jutarnje magle po kotlinama, biti pretežno sunčano i još toplije, samo će u Timočkoj Krajini biti umereno oblačno..Vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata povremeno i jak, jugoistočni i istočni. Jutarnja temperatura kretaće se od 8 do 14, najviša dnevna od 24...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.