Danas sunčano, do 13 stepeni

Izvor: B92, 25.Dec.2014, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano, do 13 stepeni

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo vreme, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Tokom jutra mestimično slab mraz i magla. Posle podne na severu, tokom noći i u ostalim krajevima, naoblačenje sa kišom u severnim i zapadnim, a ponegde i u centralnim krajevima, u planinama sa snegom.

Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, uveče i tokom noći u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od minus četiri do četiri, najviša od sedam do 13 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Na širem području Beograda danas će biti slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Tokom noći naoblačenje, povremeno sa kišom. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, uveče i tokom noći u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura oko četiri, najviša oko 13 stepeni.

U Srbiji u petak oblačno i hladno, mestimično sa susnežicom i snegom uz formiranje snežnog pokrivača i u nižim predelima. U subotu hladno, mestimično sa snegom, uglavnom u centralnim, južnim i istočnim krajevima.

U nedelju suvo i malo toplije. U ponedeljak oblačno, uglavnom sa kišom, na planinama sa snegom. Od utorka, uz pad temperature, sneg se očekuje i u nižim predelima.

U Beogradu se narednih dana očekuje slično vreme.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 25. decembar 2014. godine

Pogoršanje biometeorološke situacije nepovoljno će uticati na većinu hroničnih bolesnika. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu neraspoloženja, glavobolje i bolova u mišićima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.