Danas pretežno sunčano, najviše od 6 do 9 stepeni

Izvor: Press, 24.Nov.2014, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas pretežno sunčano, najviše od 6 do 9 stepeni

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano, s najvišom dnevnom temperaturom od šest do devet stepeni, saopštio je Republicki hidrometeorološki zavod. Ujutro će mestimično biti slab mraz i magla koja će se po kotlinama i ponegde u nižim predelima zadržati duže tokom pre podneva.
Tokom dana pretežno suncano, u Timočkoj Krajini oblačno, ponegde sa slabom kišom. Duvaće slab jugoistocni, istocni >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << vetar, posle podne i krajem dana u Pomoravlju i Podunavlju u pojacanju, na jugu Banata povremeno i jak. Jutarnja temperatura biće od minus 3 do 3 , a najviša dnevna od 6 do 9 stepeni.
I u Beogradu će ujutro u nižim delovima grada biti kratkotrajne magle. Tokom dana biće suncano, uz slab vetar, posle podne i krajem dana umeren jugoistočni. Jutarnja temperatura biće oko jedan stepen a najviša dnevna oko devet stepeni. Prema izgledima vremena za sedam dana, jutra će biti mestimično sa slabim mrazem i maglom. Tokom dana biće malo ili umereno oblačno i suvo sa temperaturom bez bitnije promene, u Banatu, Pomoravlju i Podunavlju uz umeren, na jugu Banata povremeno i jak jugoistocni vetar. U Timockoj Krajini biće hladno, tmurno, ponegde sa slabim padavinama. Krajem sedmice očekuje se naoblačenje, mestimicno sa padavinama.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.