Danas oblačno, uglavnom suvo

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2014, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno, uglavnom suvo

U Srbiji će danas biti umereno do znatno oblačno, u većem delu suvo vreme, posle podne sunčani intervali, na jugu i istoku ponegde kiša, a na visokim planinama sneg.

U jugozapadnim i južnim krajevima ujutro se očekuje mestimično kratkotrajna magla, a vetar slab i umeren, istočni i severoistočni, najavio je Republički hidreometeorolški zavod.

Minimalna temperatura vazduha od dva do šest, a maksimalna od pet do 12 stepeni.

I u Beogradu ujutru i pre >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << podne umereno oblačno vreme, posle podne sa sunčanim intervalima, a vetar će biti slab i umeren, istočni.

Minimalna temperatura vazduha iznosiće oko šest, a maksimalna oko 10 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 1. novembra, jutra biti hladna, mestimično sa slabim mrazem, po kotlinama i dolinama sa maglom.

Tokom dana preovlađivaće sunčano sa temperaturama ispod i oko prosečnih vrednosti.

Od nedelje do utorka u Podunavlju biće umeren, povremeno i jak jugoistocni vetar.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.