Danas oblačno sa slabom kišom

Izvor: B92, 27.Feb.2015, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno sa slabom kišom

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno vreme, ponegde sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom. Najvišadnevna temperatura do 14 stepeni..

Jutro će mestimično biti maglovito, a jutarnja temperatura vazduha iznosiće od dva do šest stepeni. Padavine se očekuju u centralnim i južnim krajevima, a vetar će biti slab i umeren, istočni i severoistočni.

I u Beogradu će ujutro u nižim delovima grada biti magla, a tokom dana umereno oblačno i uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suvo vreme. Vetar će biti slab i umeren, istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko četiri, a najviša dnevna oko 12 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 6. marta, do srede biti promenljivo oblačno i toplo, u pojedinim danima sa kišom, a na višim planinama sneg. Padavine će biti slabog intenziteta.

Zatim će biti hladnije vreme sa temperaturom vazduha oko proseka, mestimično sa kišom, u brdovito- planinskim predelima sa snegom. Krajem ovog perioda sneg se očekuje i u nižim predelima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.