Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2015, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno i svežije, mestimično kiša, do 24 stepena

U Srbiji će danas biti oblačno i svežije vreme, mestimično sa kišom i pljuskovima, pre podne na jugu i zapadu, a po podne i u toku noći i u ostalim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Veća količina padavina očekuje se na jugozapadu i jugu Srbije, između 10 i 20 litara po kvadratnom metru, a ponegde i do 30 litara po kvadratnom metru za 24 časa.

Jutarnja temperatura vazduha kretaće se od osam do 14, a najviša dnevna od 17 stepeni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na jugu do 24 stepena u Banatu.

Vetar će biti slab i umeren jugoistočni i istočni, uveče i u toku noći u košavskom području u pojačanju, na jugu Banata i sa olujnim udarima.

I u Beogradu će danas biti pretežno oblačno vreme, po podne i u toku noći povremeno sa kišom.

Vetar će biti slab do umeren jugoistočni i istočni, u toku noći u pojačanju.

Jutarnja temperatura vazduha biće oko 14, a najviša dnevna oko 20 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 14. oktobra, biti svežije vreme sa temperaturama vazduha ispod prosečnih vrednosti.

U četvrtak biće oblačno vreme, mestimično sa kišom, u košavskom području, uz umeren i jak istočni i jugoistočni vetar, na jugu Banata sa udarima olujne jačine koji će uveče i u toku noći biti u slabljenju.

U petak se očekuje kratkotrajni prestanak padavina, uz delimično razvedravanje, a u subotu novo naoblacenje s kišom, prvo u južnim i centralnim predelima.

U nedelju i početkom naredne sedmice zadržaće se pretežno oblačno i hladno vreme s čestom pojavom kiše i lokalno većom količinom padavina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svežije i kišovito u svim delovima Srbije

Izvor: Blic, 07.Okt.2015

U Srbiji će danas biti oblačno i svežije vreme, mestimično sa kišom i pljuskovima, pre podne na jugu i zapadu, a po podne i u toku noći i u ostalim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Veća količina padavina očekuje se na jugozapadu i jugu Srbije, između 10 i 20 litara...

Nastavak na Blic...

Oblačno i svežije, mestimično kiša

Izvor: B92, 08.Okt.2015, 00:37

U Srbiji će danas biti oblačno i svežije vreme, mestimično s kišom i pljuskovima, saopštio je Hidrometeorološki zavod...Pre podne kiša će padati na jugu i zapadu, a posle podne i u toku noći u ostalim delovima zemlje. Jutarnja temperatura od osam do 14, najviša dnevna od 17 na jugu do 24 u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.