Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Okt.2014, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno i suvo vreme, temperatura do 12 stepeni

U Srbiji će danas ujutru biti hladno, ponegde sa maglom, a u toku dana umereno do znatno oblačno i uglavnom suvo.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, u istočnoj Srbiji biće tmurno, povremeno sa rosuljom.

Duvaće slab i umeren, istočni i severoistočni vetar.

Najniža temperatura biće od jedan do šest stepeni, a najviša od pet na istoku i jugoistoku do 12 na severozapadu Srbije.

U Beogradu će danas biti umereno oblačno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i suvo sa slabim istočnim i severoistočnim vetrom. Najniža temperatura biće oko šest, a najviša oko 11 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 2. novembra, jutra će biti hladna, ponegde sa slabim mrazem, po kotlinama i dolinama biće magla. Tokom dana očekuje se suvo i sveže, u većem delu zemlje pretežno sunčano, a u Timočkoj i Negotinskoj Krajini umereno oblačno.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Danas oblačno, ali suvo, do 12 stepeni

Izvor: Blic, 26.Okt.2014

U Srbiji će danas ujutru biti hladno, ponegde sa maglom, a u toku dana umereno do znatno oblačno i uglavnom suvo...Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, u istočnoj Srbiji biće tmurno, povremeno sa rosuljom. Duvaće slab i umeren, istočni i severoistočni vetar...Najniža temperatura...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.