Danas oblačno i hladno vreme, mestimično sa kišom

Izvor: Press, 18.Apr.2014, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno i hladno vreme, mestimično sa kišom

Više padavina očekuje se u istočnim i južnim krajevima, a vetar će biti slab i umeren, uglavnom severni, krajem dana na jugu
jugozapadni. Najniža temperatura vazduha iznosiće od dva do devet, najviša od osam do 18 stepeni.
Danas i u subotu očekuju se obilnije padavine, u većini mesta od 10 do 30 litara po kvadratnom metru za 24 sata, u centralnim, istočnim i jugoistočnim krajevima lokalno i preko 30 litara po kvadratnom metru za 12 sati.
I u Beogradu će danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom ili pljuskovima. Vetar će biti slab i umeren, uglavnom severni. Najniža temperatura iznosiće oko sedam, najviša oko 14 stepeni.
U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 25. aprila, u
subotu biti pretežno oblačno mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.
Obilnije padavine očekuju se u centralnim, istočnim i jugoistočnim krajevima, a na planinama naglo otapanje snega. Od nedelje do kraja perioda biće promenljivo oblačno i toplije vreme, ponegde sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vreme - 19. april

Izvor: RTS, 18.Apr.2014

Pretežno oblačno i hladno, mestimično s kišom i pljuskovima sa grmljavinom...Više padavina očekuje se u zapadnim, centralnim i južnim krajevima. Vetar slab do umeren, južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura od 8 stepeni na jugoistoku do 16 stepeni na severozapadu zemlje.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.