Danas oblačno i hladno vreme, mestimično sa kišom

Izvor: Blic, 16.Apr.2014, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno i hladno vreme, mestimično sa kišom

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno vreme, mestimično sa kišom i pljuskovima, u planinama sa snegom, a na jugu Srbije lokalno se očekuju i obilnije padavine.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab i umeren severni i severoistočni, jutarnja temperatura vazduha iznosiće od jedan do pet, a najviša dnevna od šest do 12 stepeni.

I u Beogradu će danas biti oblačno i hladno vreme, povremeno sa kišom, a vetar će biti slab >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do umeren severoistočni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko pet, a najviša dnevna oko 10 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 23. aprila, do nedelje biti pretežno oblačno vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i lokalno obilnijim padavinama, a u planinskim predelima sa snegom, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača.

Od ponedeljka očekuje se promenljivo oblačno vreme, nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, a od petka do kraja perioda temperatura vazduha će biti u porastu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Danas oblačno i hladno vreme

Izvor: Akter, 16.Apr.2014

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno vreme, mestimično sa kišom i pljuskovima, u planinama sa snegom

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.