Danas oblačno i hladno sa snegom

Izvor: Beta, 28.Nov.2015, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno i hladno sa snegom

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, mestimično sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Na severu i istoku biće kiše i susnežice. Duvaće slab i umeren severozapadni i zapadni vetar, na istoku povremeno jak. Najniža temperatura od minus jedan do dva, najviša dnevna od jedan do pet.U Beogradu oblačno i hladno, povremeno sa kišom, susnežicom i snegom. Posle podne slabljenje, uveče prestanak padavina. Duvaće slab i umeren severozapadni i zapadni vetar. Najniža temperatura oko jedan, najviša dnevna oko tri stepena.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oblačno, temperatura do sedam stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2015, 01:31

U Srbiji ujutru oblačno i hladno, mestimično sa slabom kišom i snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Posle podne će biti suvo uz delimično razvedravanje. Duvaće slab i umeren vetar, na planinama povremeno jak, severozapadni. Jutarnja temperatura biće od nula do tri, najviša...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.