Danas kiša, temperatura do 22 stepena

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas kiša, temperatura do 22 stepena

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno vreme, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinama, saopštio je RHMZ.

Vetar će biti slab i umeren, na istoku Srbije i u Pomoravlju povremeno pojačan, istočni i severoistočni. Najniža temperatura vazduha iznosiće od 10 do 15, a najviša od 18 do 22 stepena.

I u Beogradu će danas biti pretežno oblačno vreme, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinama. Vetar će biti slab i umeren, istočni. Najniža temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vazduha iznosiće oko 15, a najviša oko 19 stepeni.

U Srbiji se do petka 25. aprila očekuju obilne padavine - u većini mesta od 10 do 30 litara po kvadratnom metru, a lokalno i do 50 litara po kvadratnom metru.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 1. maja, biti promenljivo oblačno i nestabilno, povremeno s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, češćim na zapadu i jugu Srbije.

Do nedelje u košavskom području očekuje se umeren i jak, na jugu Banata povremeno olujni, južni i jugoistočni vetar, a temperatura vazduha biće oko prosečnih vrednosti.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.