Dajrekt Media grup postala vlasnik 10 odsto Pinka

Izvor: Radio 021, 03.Avg.2015, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dajrekt Media grup postala vlasnik 10 odsto Pinka

Dajrekt Media d.o.o. postala je vlasnik 10 odsto kapitala Pink Internešnal kompani (Pink International Company), saopšteno je danas.

"O promenama u vlasničkoj strukturi, Pink International Company je kroz ustaljenu zakonsku proceduru obavestila Regulatorno telo za elektronske medije i druga nadležna tela", navedeno je u saopštenju Pinka.

Kako je precizirano o svim strateškim i programskim pitanjima korporacije odlučivaće se, kao i do sada, na nivou Upravljačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << borda Pink International Company.

Dajrekt media group je regionalni medijski sistem koji posluje u osam zemalja Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji i Bugarskoj, a 14 godina posluje u oblastima medija i komunikacija. Bila je u vlasništvu bivšeg gradonačelnika Beograda i lidera Demokratske stranke Dragana Đilasa, ali je 2013. godine prodata bugarskom biznismenu Krasimiru Gergovu.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direct Media postala vlasnik 10 odsto Pinka

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 04.Avg.2015, 07:24

Direct Media d.o.o. postala je vlasnik 10 odsto kapitala Pink International Company, saopšteno je juče....„O promenama u vlasničkoj strukturi, Pink International Company je kroz ustaljenu zakonsku proceduru obavestila Regulatorno telo za elektronske medije i druga nadležna tela„, navedeno je...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.