Dačić: Niko iz državnog sistema ne prisluškuje Nikolića

Izvor: Blic, 23.Dec.2013, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Niko iz državnog sistema ne prisluškuje Nikolića

Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić demantovao je sinoć tvrdnje predsednika Tomislava Nikolića o tajnom prisluškivanju i istakao da Nikolića niko iz državnog sistema ne prisluškuje.

"Nemam informacija o tome. Mogu da kažem da sigurno niko iz državnog sistema, policije i tajne službe, ne prisluškuje Nikolića. Naprotiv njihov zadatak je da ga štite," rekao je Dačić u Skupštini Srbije na svečanosti povodom dana Olimpijskog komiteta Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Dodao je i da još nije razgovarao sa Nikolićem, ali da će se sigurno videti sa njim kako bi saznao o čemu se radi.

Nikolić je u intervjuu za televiziju B92 izjavio je da ga i dalje tajno prisluškuju i da nije zadovoljan radom pojedinih službi Ministarstva unutrašnjih poslova.

"Eto, mi sada sedimo ovde, a ispred je možda parkiran automobil iz kojeg nas prisluškuju", kazao je Nikolić.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dačić: Niko iz državnog sistema ne prisluškuje Nikolića

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Dec.2013

Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, povodom tvrdnji predsednika Tomislava Nikolića da ga prisluškuju, da nema nikakve informacije o tome i da je siguran da predsednika ne prisluškuju policija i službe bezbednosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.