Da nisu malo preterali?

Izvor: Mondo, 31.Okt.2014, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da nisu malo preterali?

Svako ima svoje idole, ali neki u tome preteruju.

Foto: AP Photo/Jae C. Hong

Hello Kitty groznica ne prestaje. Vest da ovaj crtani lik nije mačka, kao što se mislilo, bila je "breaking news" pre nekoliko meseci. Onda su počele pripreme za njen spektakularnu proslavu njenog rođendana, a sada je organizovana i konvencija!

U Los Anđelesu su juče bili dugi redovi ispred Muzeja savremene umetnisti, gde su posetioci mogli da se fotografišu sa Hello Kitty, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ili da čuju predavanja o tom crtanom liku.

Tu su i specijalno napravljenje, samo tokom trajanja konvencije od 30. oktobra do 2. novembra, sa suvenirima i raznim drugim zanimljivostima.

Majstor tetovaže iz Čikaga, Mario Desa napravio je oko 100 crteža za ljubitelje ovog crtanog lika.

Frenk Klov, 51-godišnji kolekcionar, proveo je sate čekajući u redu da dobije tetovažu Hello Kitty kao sirenu, dok je njegova supruga kupovala igračke iz ograničene serije.

Organizatori konvencije očekuju oko 25.000 posetilaca.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.