Da li je Kros oterao Alonsa u Bajern?

Izvor: Mondo, 29.Avg.2014, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Kros "oterao" Alonsa u Bajern?

"Nije, igrao bih i sledeće sezone", objašnjava španski vezista u danu u kojem je predstavljen kao novi fudbaler minhenskogk kluba.

Foto: AP/dpa/Peter Kneffel

"Završen posao: Ćavi Alonso je kompletirao svoj transfer u Bajern. Ugovor Bajerna i Reala je potpisan", objavili su Bavarci u petak ujutro.

Iskusni vezista istovremeno je u Madridu držao konferenciju za novinare i objasnio razloge svog odlaska iz "kraljevskog kluba" posle pet godina.

"Niko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Realu nije hteo da odem. Bila je privilegija nositi dres ovog kluba i biti njegov deo. Sada imate još jednog navijača. Moj put u Realu završen je osvajanjem 'La Desime' (desete titule šampiona Evrope) i ta uspomena će živeti večno u meni", objasnio je on.

Povezane vestiReal i Bajern nešto "jako" spremaju za kraj!

Da li je otišao zbog dolaska Tonija Krosa, koji će po svemu sudeći preuzeti njegovu ulogu u timu?

"Nisam otišao zbog njega. To nema veze sa njim. Mislim da bih i sledeće sezone proveo dosta minuta na terenu", podvukao je Alonso.

Defanzivni vezista nosio je tokom duge i uspešne karijere i dres Liverpula (2004-2009), Sosijedada (1999-2004) i Real Sosijedada B, u sezoni 1999/2000. Dva puta je bio šampion Evrope - 2005. i 2014. godine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.