Da li biste ovo smeli?

Izvor: Mondo, 18.Sep.2014, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li biste ovo smeli?

Iako je ovo verovatno najopasnija pešačka staza na svetu, koja godišnje odnese mnoge živote, ima i onih koji bi da je pređu iz čiste radoznalosti. Hrabrosti. Ludosti. Pogledajte... ako smete!

Foto: YouTube/Screenshot

Ludost, hrabrost... nazovite ovo kako hoćete.

Hua Šan je planina, jedna od pet najviših u Kini, a njom se, delom, može preći samo hodajući preko dasaka i držeći se za lance prikovane u stene. Od samog ovog podatka podilazi jeza. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Ima podataka da ovaj put, koji Kinezi zovu "Nebeskim stepenicama" (pogledajte fotografije), godišnje odnese na desetine života. Uprkos tome, ima avanturista, onih koji vole da im adrenalin udare u glavu i žele da pređu tim putem iz čiste radoznalosti.

Evo jednog od takvih, koji se snimao tokom prelaska preko ovog ekstremno opasnog puta (visina je 2.154 metara).



Ima još takvih



Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Treba vam adrenalin? Pogledajte ovo, pa ako smete... probajte!

Izvor: 24sata, 18.Sep.2014

Iako je ovo verovatno najopasnija pešačka staza na svetu, koja godišnje odnese mnoge živote, ima i onih koji bi da je pređu iz čiste radoznalosti. Hrabrosti. Ludosti. Pogledajte.. ako smete!..Hua Šan je planina, jedna od pet najviših u Kini, a njom se, delom, može preći samo hodajući preko...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.