Da je htela da naplaćuje seks, do sada bi imala pola Evrope ...

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2016, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da je htela da naplaćuje seks, do sada bi imala pola Evrope ...

Voditeljka i starleta Ava Karabatić ovih dana se odmara na Siciliji, a čak je i tamo uspela da svojom izazovnom figurom privuče pažnju mnogih Italijana.

edan bogataš, međutim, zagrizao je mnogo više od ostalih, pa je, nakon što ju je video u jednom lokalu, poželeo da provede noć sa njom. Kako saznaje "Alo", bogataš joj je ponudio 1.000 evra i besan automobil za jednu ludu noć.

Međutim, Ava nije želela da čuje za to.

- Nisam ja tipična javna >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << osoba. Ja sam profesorka latinskog i italijanskog jezika i književnosti. Imam stav i ne padam na takve gluposti - rekla je Ava za "Alo!" i dodala da je bila šokirana ovom ponudom.

Naime, nikad joj se, kako tvrdi, nije desilo da joj neko ponudi da se bavi elitnom prostitucijom. Doduše, priznaje da je kada je bila mis Hrvatske imala dosta nepristojnih ponuda, na koje nikad nije pristala.

- Mnogi muškarci su mi se udvarali, ali sve sam ih odbila. Nemam ja želudac za takve prostačke stvari. Da sam htela olako da dođem do bogatstva, sada bih već imala pola Evrope.

Ava uveliko piše svoj roman prvenac,"Rođena sa vukovima", a planirano je da se pojavi u knjižarama u oktobru. - Moja knjiga govori o tome da žene ne treba da prodaju dušu i telo zbog novca. Devojke često ishitreno reaguju i padnu u neka iskušenja. Nije to dobro. Treba ceniti sebe - kaže Ava.

Međutim, sve sam svojim radom stekla i na to sam ponosna. Mirno spavam, niko ne može da me maltretira, radim posao koji volim i uživam u tome. Voditeljka sam, ljudi me vole, fotografišu se sa mnom gde god da se pojavim i zbog toga sam srećna - ponosna je Ava.

Ona dodaje da nikada ne bi naplatila seksualne usluge.

- Uvek sam volela i bila voljena. Nikada ne bih sebi dozvolila da budem neko ko bi naplatio svoju ljubav. Kada se zaljubim, ne znam za sebe. Uvek sam bila iskrena u ljubavi i to pokazivala bez blama - naglašava ona.

* Stanija: Neću da kradem slavu sportistima

* Voditeljka sa zanosnim telom

* Soraji prete: Zapalićemo i tebe i auto!

* "Ona" ne pokazuje samo grudi

* "Ava je u Hrvatskoj velika glupača"

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.