DŽASTIN SE RASTOPIO: Sin ga prvi put nazvao ocem!

Izvor: Kurir, 11.Sep.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽASTIN SE RASTOPIO: Sin ga prvi put nazvao ocem!

Pevač je bio presrećan kada je čuo da njegov maleni sin prvi put izgovara "tata"

Džastina Timberlejka je otkrio da je njegov petomesećni sin Rendal Silas progovorio,a  prva reč koju je izgovorio je bila "tata". Pevač nije krio svoje oduševljenje, a u emisiji Džima Felona je priznao da tajno trenerio sina kako bi prvo izvorio baš tu reč.

Džastin se 2012 godine venčao glumicom Džesikom Bil, a u aprilu ove godine su dobili sina. Pevač ističe da uživa u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << očinstvu, kao i da mu je to najlepša stva rkoja mu se dogodila u životu.

Par planira da sina odgoji u Montani, daleko od Holivuda, kako bi mogao da ima normalno detinjstvo.

Justin Timberlake's baby photos are what celebrity baby dreams are made of: http://t.co/xmUFcD2PXF pic.twitter.com/y2Fa87PDCE

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.