DVOGODIŠNJA POZAJMICA: Tores iz Čelsija prešao u Milan

Izvor: Kurir, 29.Avg.2014, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVOGODIŠNJA POZAJMICA: Tores iz Čelsija prešao u Milan

Čelsi je na zvaničnom sajtu potvrdio da su uprave dva kluba postigle dogovor, a transfer će biti realizovan kada 30-godišnji napadač prođe lekarske preglede i dogovori se sa Milanom o ličnim uslovima

MILANO - Fudbaler Čelsija Fernando Tores naredne dve godine igraće na pozajmici u italijanskom Milanu, saopštio je engleski klub.

Čelsi je na zvaničnom sajtu potvrdio da su uprave dva kluba postigle dogovor o dvogodišnjoj pozajmici, a transfer >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << će biti realizovan kada 30-godišnji napadač prođe lekarske preglede i dogovori se sa "rosonerima" o ličnim uslovima.

Nezvanično, napadač je pristao na smanjenje plate, pošto je na "Stamford Bridžu" nedeljno zarađivao čak 175.000 funti.

Tores bi već u subotu trebalo da doputuje u Italiju na lekarske preglede, a mediji spekulišu da je ceo transfer vredan 20 miliona funti.

Tores je karijeru počeo 2001. godine u Atletiko Madridu odakle je 2007. godine prešao u Liverpul. On je 2011. godine za sumu od 50 miliona funti prešao u Čelsi, ali je za "plavce" u naredne četiri godine na 110 mečeva postigao samo 20 golova.

On je za reprezentaciju Španije odigrao je 110 utakmica, postigao 38 golova, a sa "crvenom furijom" je osvojio Svetsko prvenstvo (2010) i dva Evropska prvenstva (2008, 2012).

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.