DSS: Nema razdora, uneta pometnja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2015, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Nema razdora, uneta pometnja

Predsednica Demokratske stranke Srbije (DSS) Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da nema razdora i će se unutar stranke na miran i demokratski način razgovarati sa svima članovima koji imaju različita mišljenja, pa i sa onim funkcionerima koji se ne slažu sa sadašnjom politikom rukovodstva i zahtevaju vanredne stranačke izbore.

Inače, Predsedništvo DSS juče je odbacilo inicijativu predsednika Izvršnog odbora DSS Andreje Mladenovića, potpredsednika Borka Ilića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Milenka Jovanova i još 14 članova IO, koji su ocenili da predsednica stranke krši Statut DSS i zatražili vanrednu izbornu skupštinu.

"Razgovaraćemo sa njima o njihovim željama i namerama. Ne možemo da im aplaudiramo, ali mi smo demokratska stranka i svako ima pravo na svoje mišljenje", kazala je Ivićeva agenciji Beta.

Ona je navela da nije reč o razdoru u stranci, ali da je ipak uneta pometnja u DSS, ali i čitav patriotski blok.

"To samo može da odgovara (premijeru Aleksandru) Vučiću, pošto njemu nije u interesu da u parlamentu ima anti-NATO i anti-EU opoziciju", kazala je predsednica stranke.

Ona je podsetila da je na jučerašnjem zasedanju predsedništva DSS tri četvrtine članova tog tela podržalo strategiju budućeg delovanja stranke koju je ona predložila, a 23. maja biće održana i sednica Glavnog odbora, na kojoj će se i to stranačko telo izjasniti o tom dokumentu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.