DS:”Zelena” parking zona je potpuno nepotrebna (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 08.Okt.2015, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS:”Zelena” parking zona je potpuno nepotrebna (VIDEO)

Druga, odnosno zelena zona parkinga u gradu služi da bi “Parking servis” uzimao novac od građana i potpuno je nepotrebna, smatraju u gradskom odboru Demokratske stranke. Zato podnose inicijativu gradskoj vlasti da ukine ovu zonu, kao i da uvede žutu traku na centralnim saobraćajnicama, koja bi služila vozilima taksija, javnog prevoza, kao i za zaustavljanje. Ovim bi se, smatraju u DS-u, povećala bezbednost u saobraćaju.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

DS za ukidanje “zelene zone” parkiranja u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Okt.2015, 09:50

Pošto, prema mišljenju demokrata, druga ili “zelena zona” za parkiranje u Nišu služi samo za uzimanje novca ionako finansijski opterećenih građana, u niškom odboru DS-a pokrenuta je inicijativa za njeno ukidanje.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.