DS: Jednoj od centralnih gradskih ulica dati ime Zagrebačka

Izvor: Press, 20.Sep.2014, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Jednoj od centralnih gradskih ulica dati ime Zagrebačka

Šef odbornicke grupe Demokratske stranke u Skupštini grada Beograda Balša Božović naveo je u saopštenju da to nije pitanje administracije već simbola i stava, kao i toga "da li je Beograd svet ili to jednostavno više nije".



"Odbornicka grupa DS-a upućuje poziv Skupštini grada da ne bude mesto na kome se donose odluke kojima se urušava ono po čemu je Beograd poznat, kosmopolitski duh evropske metropole", naveo je Božović.

On je istakao da Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << treba da ostane grad budućnosti, a ne grad povratka u sramnu prošlost.

Skupština grada donela je 18. septembra odluku da se Zagrebačka ulica u Beogradu ubuduće zove Ulica Koče Popovića.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Jednoj od ulica dati ime Zagrebačka

Izvor: RTS, 20.Sep.2014

Demokratska stranka pozvala je Skupštinu grada Beograda da jednoj od centralnih gradskih ulica da ime Zagrebačka ulica. ..Šef odbornicke grupe Demokratske stranke u Skupštini grada Beograda Balša Božović naveo je u saopštenju da to nije pitanje administracije već simbola i stava, kao i toga...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.