DRŽAVLJANIN CG: Kod Brankovog mosta iz Save izvučen muškarac (67)

Izvor: Kurir, 29.Mar.2015, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRŽAVLJANIN CG: Kod Brankovog mosta iz Save izvučen muškarac (67)

BEOGRAD - Iz Save, ispod Brankovog mosta, noćas je spasen stariji muškarac, a u saobraćajnoj nesreći na Paliluli dvoje je povređeno, saopštila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 3.41 sati na doku ispod Brankovog mosta iz reke je izvučen je 67-ogodišnji državljanin Crne Gore i on je svestan sa vidnim znacim hipotermije i hipotenzije prebačen na reanimaciju Urgentnog centra.

U saobraćajnoj nesreći na uglu ulica Dinarske i Patrisa Lumumbe povređena su dva mladića >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << - vozač (20) koji je zadobio tupu povredu glave i istegnuće vrata i suvozač od 29 godina koji je imao tupu povredu glave, grudnog koša i leđa i oni su prevezeni u Urgentni centar.

Lekari Hitne pomoći intervenisali su tokom noći 136 puta od kojih 17 na javnom mestu pošto je u noći između subote i nedelje bilo više tuča i probleme su pravile alkoholisane osobe.

Macura je ukazala da je bilo veliki broj poziva asmatičara, bolesnika sa kancerom, srčanih i bolesnika sa visokim krvnim pritiskom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.