DRUGARICE   LAZLJIVICE Dok je Kaca radila u Nemackoj Sandra Afrika na njenom novom decku zaradila 20.000 evra

Izvor: medio.rs, 28.Maj.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGARICE LAZLJIVICE Dok je Kaca radila u Nemackoj Sandra Afrika na njenom novom decku zaradila 20.000 evra

Od kada je raskinula sa Buhom Katarina Grujić je u javnosti povezivana sa hrvatskim biznismenom Ivanom Čolakićem Čolom. Dok mnogi tvrde da među njima cvetaju ruže ono što se sinoć dogodilo moglo bi da dovede ne samo do kraha njihove veze, već i do žestokog estradnog rata

Ovaj put glavne akterke su Sandra Afrika i Katarina Grujić koje bi mogle ozbiljno da naruše odnos zbog gesta Ivana Čolakića Čole, koji je u medijima označen kao novi Kaćin dečko.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<
Dok je Kaća sinoć pevala u Austriji, njen dečko se kao nikada do sada provodio na jednom privatnom slavlju u Hrvatskoj, gde je goste zabavljala Afrika, a kako smo uspeli da saznamo od izvora koji se, takođe, našao na ovom veselju, Čolakić je bio oduševljen Sandrom.

Simpatije prema koleginici svoje devojke iskazao je komplimentima, ali i novcem koji joj je davao posle skoro svake otpevane pesme.

- Bio je baš veseo i raspoložen, sve vreme se motao tu gde je ona pevala. Non stop joj je naručivao pesme i davao ogroman bakšiš, ni sam ne zna koliko joj je para dao za nekoliko pesama! Ona mu je sve muzičke želje ispunjavala, a kad se sve sabralo, Sandra je samo od Kaćinog dečka sinoć zaradila 20 hiljada evra - ispričao je izvor za Pink.rs i dodao da Čola, inače, često čašćava muzičare, ali da nikada do sada ovoliko para nije dao jednom izvođaču.

U prilog informaciji da je uživao u Sandrinom nastupu govori i činjenica ju je snimao dok je pevala, a na videu u čiji smo posed došli jasno vidi da su pevačici pune ruke novca.

Izvor:Informer

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) SVAĐA U NAJAVI? Kaćin dečko poklonio Sandri Afriki 20.000 evra, a ovo je razlog!

Izvor: Kurir, 28.Maj.2017

...Dok je Kaća sinoć pevala u Austriji, njen dečko se kao nikada do sada provodio na jednom privatnom slavlju u Hrvatskoj, gde je goste zabavljala Afrika, a kako smo uspeli da saznamo od izvora koji se, takođe, našao na ovom veselju, Čolakić je bio oduševljen Sandrom Simpatije prema koleginici...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.