DRAMATIČNO Hapšenje uživo na televiziji, reporterka nije svesna šta se dešava iza nje

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČNO Hapšenje uživo na televiziji, reporterka nije svesna šta se dešava iza nje

Aislin Kriukelis uključila se uživo u program australijskog kanala "Today" za koji je radila reportažu, a sasvim slučajno našla se na mestu dramatičnog hapšenja.

Jedan muškarac opirao se hapšenju i otimao se iz ruku dva policajca, dok Aislin nije ni bila svesna šta se iza nje događa. Tek kada je muškarac počeo da viče, reporterka je prekinula svoje izlaganje i uplašeno ga pogledala.

- U ovoj zemlji vladaju velike teorije zavere. Ljudi žele da me ubiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - vikao je u kameru ovaj još uvek neidentifikovan muškarac.

Posle ove poruke, Aislin je svojoj sagovornici iz studija rekla da "očigledno nekoga hapse". Policija je izjavila da je dotični muškarac optužen za remećenje javnog reda i mira i napad na policiju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.